דחוווווווווווווףףף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/10/2006 | 21:30 | מאת: מורן

יש ללי דלקת לפני המחזור היתה הפרשה לבנה דמי גבינה הופיע לי גרד,מה זה יכול להיות?זה פוגע בסיכוי להרות?זה מדבק?ומה ההבדל בין פטריה לדלקת בנרתיק?חבר שלי יש לו דלקת הוא לקח טיפול אני צריכה גם?

27/10/2006 | 21:38 | מאת: א

תפני לרופא נשים. אף אחד לא יאבחן מה יש לך דרך האינטרנט, ואף רופא לא ימליץ לך על טיפול בלי לבדוק .

30/10/2006 | 10:33 | מאת: ציון

סביר מאוד להניח שנדבקת מחבר שלך בזיהום כל שהוא בנרתיק. פני לרופאת נשים לקבל טיפול. אין בזה שום סיכון לאפשרות להריון בבוא הזמן.

01/11/2006 | 02:37 | מאת: רועי

איכככככככככככככככססססססססס

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו