אוננות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/10/2006 | 13:47 | מאת: שרי

אני נוהגת לאונן עם אביזרים שונים , אני עוטפת עם קונדום להיגינה האמת שאני נהנת מאד , אתמול התקלחתי וגיליתי שאני מאד נהנהת שאני מחדירה זרם מים לתוך איבר מיני ומשפשפת עד לאורגזמה , פשוט אני מחפשת כל דרך אשר אני יהנה מאוננות , האם זרם מים יכול להזיק ? אני יותר ננהנהת מזרם המים מאשר עם חפצים , כמה פעמים מותר להתקלח ולאונן עם מים ? יום טוב שרי

29/10/2006 | 19:56 | מאת: שירה

ערב טוב שרי את יכולה להתקלח כמה פעמים ביום שאת רוצה, ולהשתמש בזרם המים בכל דרך יצירתית שתמצאי לנכון. רצוי לא להזרים זרם מים חזק במיוחד *לתוך* הנרתיק, אבל אני מניחה שאת ממילא לא עושה כך אלא מתמקדת באזורים החיצוניים יותר של איברי המין. אין כל נזק באוננות בעזרת מים או כף ידך. לא הייתי ממליצה לך להחדיר חפצים שונים, אלא להשתמש בויברטור לצורך החדרה לאיבר המין. לא כדאי שתסתכני בהחדרת חפצים חדים ו/או גדולים מדי ותפצעי את עצמך. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו