מה עושים כשלא רוצים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/10/2006 | 09:47 | מאת: תמי

בוקר טוב, אני צריכה עצה ומראש מתנצלת על אורך הפניה. אני בחורה בת 24 מאוד מודעת לעצמי ומחוברת לעצמי מבחינה מינית יודעת בדיוק ממה אני נהנת ומה עושה לי טוב, הבעיה היא שנמאס לי נורא מהר מגברים. אחרי מפגש מיני אחד או שניים עם אותו גבר אני מרגישה שהוא כבר לא "עושה לי את זה" והסקס הופך למשהו אוטומטי וחסר הנאה. יש לי חבר כבר כמה שנים שאני לא שוכבת איתו כבר כמה חודשים כי פשוט אין חשק בגדתי בו עם מישהו ואחרי פעמיים (הבחור הזה משך אותי מאוד) כבר איבדתי בו עניין סליחה עם אני חוזרת על עצמי אבל רק כדי להדגיש אני מאוד נהנת ממין מאוד חופשית ויודעת אך ומה אני רוצה אבל ברגע שאני משיגה את מי שאני רוצה ואחרי פעם פעמיים עם אותו אחד במיטה נעלם החשק וכמה מדהים שהוא במיטה נעלמת גם כל סוג של הנאה אני לא רוצה לבגוד אני לא רוצה לקפוץ ממיטה למיטה אני רוצה להנאות עם גבר אחד למשך שנים אז מה עושים? תודה רבה.

29/10/2006 | 20:07 | מאת: שירה

מה ש*לא* עושים זה לחפש פתרון קל ופשוט באינטרנט לבעיה סבוכה ומורכבת... איני פסיכולוגית אבל לא דרוש פסיכולוג כדי להבין שבעייתך אינה נובעת מרקע גופני אלא נפשי. את אומרת שאת נהנית ממין אבל אני לא בטוחה שאת יודעת מהי משמעות של הנאה אמיתית ממין עם עוד פרטנר. כלומר, מדברייך נשמע שהפרטנרים שלך הם ויברטורים אנושיים עבורך ולא הרבה מעבר לזה. הם מספקים לך הנאה חד פעמית, וברגע שהשגת את המטרה הם כבר לא מהווים עניין או אתגר. כלומר - מין לשם מין בלבד. ואם זה כל מה שהיית רוצה - הרי שהיית מרוצה לגמרי ממצבך אבל מן הסתם את רוצה מערכת יחסים וזה כבר דורש משהו מעבר למה שאת מסוגלת כרגע להשקיע. לעניות דעתי (הלא מקצועית), את זקוקה לטיפול נפשי כדי להבין מדוע את מתייחסת לגברים כאל אובייקטים מיניים בלבד, וברגע שכבשת את היעד הוא חדל לעניין אותך ואת עוברת אל הבא בתור. אני משוכנעת שכמו רוב האנשים גם את כמהה לקשר זוגי, וברור לך שבדרך הזו את לא מאפשרת לעצמך לקיים קשר כזה. פני לטיפול ונסי להבין את המנגנון שמפעיל אותך, ואיך "לנטרל" אותו. בהצלחה וכל טוב שירה

31/10/2006 | 17:38 | מאת: תמי

שירה היקרה שלום, אני מאוד מודה לך על התייחסות והתשובה אבל את לא חושבת שהגזמת קצת כמו שאמרתי בפניה יש לי חבר כבר כמה שנים טוב לי איתו אנחנו אוהבים אחד את השני והכל בסדר כמו שאמרתי אין לי שום בעיה להתחייב נפשית אני יתן את חיי למענו אבל אני כן נורא משתעממת פיסית מכולם פעם פעמים ודי מיצינו אז אין לי בעיה להתחייב ולתת מעצמי רגשית יש לי בעיה להסתפק בבן אדם אחד או יותר נכון באותו אדם מבחינה מינית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו