יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/10/2006 | 12:49 | מאת: reut

שאלה אני הייתי עם בחור והיה חיכוך מיני ללא חדירה ואני הייתי בזמן ביוץ הבחור היה מעליי עם התחתון שלא וגם אני והוא אמר שהוא לא גמר אולי אני חושבת שיצא משהוא קטן ממנו האם צריך לקחת פוסטינור או שסיכויים הם שלילים יש לציין שאני גמרתי בזמן החיכוך המיני

29/10/2006 | 20:09 | מאת: שירה

שלום רעות מאז שכתבת את שאלתך חלפו ארבעה ימים, שהם ממילא זמן ארוך מדי כדי לקחת פוסטינור. עצה ידידותית שאני מקווה בכל לבי שתאמצי: אם הגעתם לשלב בו אתם מתמזמזים בתחתונים בלבד ויש ספק האם הוא גומר או לא גומר והאם נוזל הזרע יחדור או לא יחדור דרך הבד.... עשו לעצמכם טובה, אתם ממילא בדרך המהירה להתמזמזות ללא תחתונים ומשם אתם על הכביש המהיר להריון לא רצוי. גשי לרופא נשים והתאימי לעצמך אמצעי מניעה, כדי להיות בטוחה שאינכם עומדים להפוך להורים טרם זמנכם. כל טוב ובהצלחה שירה

01/11/2006 | 02:55 | מאת: דר' אדמונד

בפעם הבאה פשוט תעשו את זה עם בגדי חורף ...געטקס .. מכנסי חאקי .. ומעילי גשם ארוכים..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו