אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/10/2006 | 01:44 | מאת: לא חווה

אני בחורה צעירה בגילאי העשרים פלוס.הבעיה שלי היא הדרך היחידה בה אני מצליחה לגמור היא רק ע"י אוננות עצמית.כאשר קיימתי יחסי מין עם החבר, לא הייתי מצליחה לגמור. דבר שהיה מתסכל אותי ואף את חברי. ניסינו תנוחות שונות אך לשווא.כאשר בן הזוג נוגע באיבר המין שלי ומאונן אני מצליחה להגיע לסיפוק. בעת החדירה אני לא מרגישה דבר ולא מצליחה להגיע לסיפוק. מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני קצת סגורה ובעלת דימוי עצמי נמוך... מה עליי לעשות? אודה לך על תשובתך

25/10/2006 | 09:11 | מאת: אורנה

אני אומנם יותר מבוגרת ממך בת 30 , לי היתה אותה בעיה אני אוננתי המון בעזרת ההעצבות שלי , וגיליתי היכן אני נהנהת יותר פשוט שיפשפתי לי בהנאה , שכך הדרכתי את בין זוגי לענג אותי עם איבר מינו , אני היום גומרת רק מאיבר מינו אחרי שגיליתי היכן המקום שבו אני נהנהנת פשוט כיונתי אותו , בהתחלה היה לנו סיוט עד כדי שלא רציתי לקיים יחסים לא נהנהנתי , היום אחרי שגיליתי את הנקודה וואו מה אומר אין גבולות . המון הצלחה אורנה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו