שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/10/2006 | 09:04 | מאת: ריקי

אני בת 28 , ניפרדתי מהחבר לצערי הרב אחרי 3 שנים של חברות המין היה ללא מעצורים , פשוט ניפלא מין אורלי , אנאלי , שוב לא היו גבולות סיבת ההעזיבה הוא עזב את הארץ , אני בבעיה חסר לי מין !!! אני לא מעונינת במין מזדמן , התקופה שלי ללא מין כחודשיים וזה המון , חשבתי לאונן ואולי לקנות ויברוטור , לאונן ידני ניראה לי פשוט או עדין מידי , הבעיה היא שאף פעם לא הייתי עם ויברטור , אפשר להכניס עד הסוף ? או לשפשף מעל הדגדן ? פשוט חסר לי מין , אני נורא להוטה .

24/10/2006 | 13:04 | מאת: רוני

השימוש במכשירים שכיח ולא מלווה בדרך כלל בהוראות שימוש מיוחדים לכל אשה רגישות שונה עם המכשיר (רוטט חודר וכד') מניח שתוך כדי שימוש תגלי את הדרך הנעימה ביותר להתענג לגבי החדירה יש להזהר בחדירה עמוקה מידי זה עלול לגרום לכאב (ממילא רק 6 ס"מ מהנרתיק רגישים כל השאר זה רק צינור) כדאי לשמור על כללי היגיינה (שטיפה לאחר שימוש או להשתמש עם קונדום) סיכה על בסיס מים יכולה לשפר לאחר כל ההעצות רוצה להניח שלא אבדה התקווה למצוא בנזוג בשר ודם.... בהצלחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו