מה עובר עליי??

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/10/2006 | 15:52 | מאת: מישהי:]

אני ממש מתביישת לשאול על זה בכלל אבל אני חייבת גיליתי משו מאוד מוזר אצלי אבל אני בטוחה שיש לזה הסבר. לפעמים אני מסתכלת על עצמי במראה סתם לבחון את הגוף שלי...בעיקר את הבטן שאני נורא דואגת שתראה טוב וסקסית ולפעמים שאני מסתכלת זה גורם לי להרגיש סקסית ואז זה מעורר אותי מינית.! מדוע זה קורה לי??

24/10/2006 | 14:57 | מאת: שירה

שלום לא ציינת בת כמה את, אבל ללא כל קשר - טבעי שמראה גוף עירום (גם שלך) יעורר בך מחשבות מיניות, וכהמשך טבעי - מחשבות מיניות יעוררו בך התרגשות מינית, עוררות מינית וכן הלאה. אין בכך שום דבר פסול או חריג. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו