מבוכה בנגיעה באיברי המין שלי ושל בן זוגי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/10/2006 | 15:36 | מאת: סמדר

תמיד מרגישה מבוכה מסויימת לגעת באיבר המין של הגבר שאיתי או לגעת לעצמי בדגדגן תוך כדי המשגל כדי לעזור לעצמי לגמור (אני גומרת רק מגירוי הדגדגן ולא מחדירה) או לאונן לבקשתו או לגעת לעצמי בשדיים - כך זה עם כל גבר שהייתי איתו - לא חשובה מידת הקשר - גם אם זה תחילת הקשר וגם אם זה במהלך מערכת היחסים - האם זה די טיבעי שנשים תחושנה מבוכה בעיניין זה ואם לא איך ניתן לעבוד על כך ? עלי לציין שכשאני ביחידות אני מאוננת ומגיעה לאורגזמה בלי שום בעיה, מצד שני אני לא מרגישה נוח להודות בכך שאי פעם בחיי אוננתי, זה נראה לי פעולה של גברים ולא נשים . תודה רבה

24/10/2006 | 15:41 | מאת: שירה

שלום סמדר אם יש לך עכבות מסוימות בנוגע למין ואת מעוניינת לשנות אותן כדי ליהנות יותר ממין - את בהחלט יכולה להיעזר ביעוץ מקצועי (פסיכולוג, פסיכו-סקסולוג) כדי לשפר את הנושא. יחד עם זאת, אני חושבת שעליך לעשות זאת רק אם זה מפריע *לך* בחיי המין שלך, ולא כי את מוטרדת מעד כמה את עומדת בנורמה לעומת כל הנשים בעולם... אם את רוצה לשנות או לשפר - עשי זאת כי משהו בתוכך רוצה בכך, ולא כי את תוהה האם יהיה "נורמלי" יותר לו תהיי אחרת. כל טוב ובהצלחה שירה

26/10/2006 | 14:53 | מאת: סמדר

שירה שלום, הדבר מפריע לי ולו רק בשל העובדה שהפרטנר העתידי שלי עלול לחשוב שאני עצורה או פריג'ידית מדי וזו סיבה מספיק טובה כדי לשנות זאת לא ?! הרי מין אנו עושים כזוג ולא כיחיד ....

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו