מה לעשות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/10/2006 | 14:21 | מאת: רינה

שלום 1) ילדתי לפני כ- 5 חודשים ורציתי לדעת האם יש מצב שחס וחלילה קרה משהו לדגדגן בזמן הלידה, פשוט מאחרי הלידה אני לא מצליחה לגמור, זה כאילו "בורח" 2) ובנוסף, כמה זמן ממוצע המשחק המקדים לפני החדירה

22/10/2006 | 20:53 | מאת: איריס

אני לא רופאה... ודעתי - לגבי 1 - לדעתי רק בדיקת ויעוץ אישי אצל רופא יתנו לך תשובה לגבי 2 - אין לי מושג אם נערכו מחקרים בנושא, ובכל מקרה זה בהחלט אישי, ואין להסיק לגבייך ממה שקורה אצל אשה אחרת. כל אחד/ת ומה שמתאים לו. איריס

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו