אישתי לא נמשכת אלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/09/2004 | 15:30 | מאת: אבי

שלום רב אישתי ואני בני 29 ונשואים כ-5 שנים. אני, מבין שנינו, זה שתמיד יזם ורצה יותר את יחסי המין, למרות, שבהתחלה אישתי שיתפה פעולה ונהנתה מקיום היחסים. במשך הזמן החשק של אישתי הלך וירד, לאט ובמתינות נאסר עלי ליגוע באיזורים אינטימים בגופה, שהלכו וגדלו, עד שבשבוע האחרון היא ביקשה שלא אגע בה כלל. המצב הוא קשה מאוד מבחינתי וגם לאישתי המצב לא נוח ומאוד מעיק. שאלתי אין-ספור פעמים ולטענתה, אין בעיה בי, אין משהו שאני יכול לשנות לבקשתה כדי לשפר. תדירות היחסים ביננו, לנוכח המצב היא נמוכה מאוד(פעם בחודש-חודשיים) ועל אף שאני אוהב אותה מאוד חוששני שלא אוכל להמשיך כך עוד זמן רב. מה עלינו לעשות לשיפור המצב? האם התעלמות מצידי והמנעות מדרישה ליחסים עשויה לעזור? בנואשות ובתודה אבי

20/09/2004 | 14:39 | מאת: עצתי

דבר ראשון תשאל אותה למה? מה הסיבה להתנהגות שלה הרי היא מספיק בוגרת כדי להבין שזה לא יכול להמשך ככה אם חשוב לה כמובן להמשיך ביחד לא נראה לי הגיוני שהכל בסדר וביום בהיר אחד הכל משתנה לכן חשוב שתדבר איתה על זה ואם לא הולך אז יעוץ בי בהצלחה

20/09/2004 | 23:48 | מאת: אבי

תודה על העצה. מספר הבהרות לגביי הדברים. משיחות חוזרות ונשנות על העניין נראה שאין לה הסבר לדברים. שנית, לא מדובר "ביום בהיר אחד" אלא, כפי שכתבתי, בתהליך ארוך, של שנים, של התרחקות. תודה אבי

21/09/2004 | 15:00 | מאת: תגובה לאבי

אז ככה אני לא מתכוון לסכסך בינך לבין אישתך אבל שאישה מתנהגת ככה אז קודם כל נמאס לה ממך ושנית יש לה גבר אחר בראש אז מה אתה יכול לעשות? -כלום בשבילך אני הייתי מייעץ לקחת אותה לבית מלון לאיזה שבוע כל פעם שיתחשק לך סקס לך לשרותים ותביא ביד, אישתך תקלוט שהיא חשובה לך יותר ממה שהסקס חשוב לך ותתחיל להעריך ולכבד אותך ואם יהיה בינכם סקס- אז רק מיוזמתה!!! עוד משהו תפסיק לנסות ליזום בכלל, תשב איתה במיטה ותדבר איתה על דברים שלא קשורים בסקס, סתם תעביר איתה שיחה...תחזור להיות החבר שלה ולא רק בועל (אגב גם דיבורים נחשבים לחלק ממשחק מקדים). בסוף לפני השינה תן לה נשיקה, בהתחלה רק נשיקת לילה טוב קטנה.. כמה לילות אח"כ תן גם צרפתיות ואל תחשוב אפילו לנסות לגרום לזה להתפתח- היחיד שמותר לו בשלב זה להיפתח ולפתח זה אישתך אז תפסיק לשגע אותה בעניני סקס היא בן אדם לא זונה אל תבגוד בה זה לא יעזור מה שיעזור זה רק שינוי גישה תקווה שהיא לא בגדה בך

25/09/2004 | 17:41 | מאת: uri6

לפני שאתה מתחיל להריץ רעיונות מטופשים ולא מבוססים תבדוק באם משהו עובר עליה. האם היא נוטלת גלולות ואם כן זוהי בהחלט סיבה סבירה. קרא את ההשלכות האפשריות מתוך העלון המצורף לגלולות. אל תלחץ כיון שתשיג תגובה הפוכה. חדל בירבורים בנושא כיון שזה גורם למריבות. בסוף בסוף אם לא הגעת לאיזו שהיא תוצאה חפש בכוון גבר אחר. אבל רק בסוף.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו