נקרע לי הקרום בתולים עי הטמפון, א. האם אפשר שיחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/10/2006 | 08:42 | מאת: נדב מסטיפס

עוד שאלה מגולשת סטיפס בעקבות השאלה הקודמת: נקרע לי הקרום בתולים עי הטמפון, א. האם אפשר שיחזור לקדמותו? ב. אך אפשר למנוע זאת בעתיד/או לנשים אחרות שלא יקרע? הרבה תודה.

20/10/2006 | 20:12 | מאת: שירה

שלום נדב קרום הבתולים ממוקם כ- 5 ס"מ מפתח הנרתיק, כך שכל חפץ שמוכנס אל הנרתיק עלול למתוח את הקרום או "לקרוע" אותו. הקרום מלכתחילה אינו אטום (אחרת דם המחזור לא היה יכול לצאת החוצה) אבל שימוש בטמפונים באופן קבוע או החדרת אצבעות/חפצים שונים עלול להרחיב ו/או לקרוע אותו. אישית, אני לא חושבת שמצב כזה מעיד על כך שנערה כבר אינה בתולה. אין להשוות מצב של קריעת הקרום על ידי טמפון או אצבע למצב של קיום יחסי מין הכוללים חדירה מלאה. שני המצבים שונים בתכלית, הן מהפן הגופני ובמיוחד מהפן הרגשי. "בתולים" בעיניי, הוא מושג שכולל בתוכו הרבה מעבר ל"קרום". במצבים בהם יש רצון לשחזר את קרום הבתולים - ניתן לפנות למרפאות העוסקות בניתוחים פלסטיים, קיים ניתוח לשחזור קרום הבתולים, לדעתי קיים כאן בדוקטורס פורום של רפואה פלסטית- שווה לבדוק אינפורמציה דרכם. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו