צריבה בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/10/2006 | 15:00 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 24 לוקחת מזה 8 חודשים גלולות ברציפות, יש לי בן זוג קבוע ומאז שהתחלנו לקיים יחסים לא מוגנים (ללא קונדום) אני סובלת מצריבה בעת ולאחר קיום המגע באיבר המין. ברצוני לדעת האם תופעה זו מוכרת? ממה היא נגרמת? ומה עליי לעשות על מנת למנוע את חזרתה? תודה רבה, דנה.

18/10/2006 | 17:50 | מאת: רוני

האם יתכן שאינך מספיק מגורה ? במידה ויש צורך כדאי להדתמש בג'ל סיכוך

18/10/2006 | 18:44 | מאת: דנה

הצריבה מגיעה עם מגע עם זרע, לא יודעת אם יש לזה קשר לגירוי

19/10/2006 | 09:13 | מאת: שירה

דנה בוקר טוב הגיוני בעיניי שתפני את שאלותייך אל רופא הנשים שלך. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו