כאבי ראש חדים בזמן אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/10/2006 | 16:17 | מאת: ריקה

כבר פניתי אליכם ועדיין לא קיבלתי תשובה , אנא ממכם . אני בת 50 והמחזור החודשי כבר לא מגיע מזה כ-3 שנים , עד כה נהנתי מחיי מין תקינים וטובים . בחודש האחרון בכל פעם שאני מגיעה לאורגזמה אם ביחסי מין או באוננות יחד עם האורגזמה מגיע כאב ראש חד וחזק מאד שרק לאחר כמה שעות מתפוגג . אנא עצתכם . תודה ריקה

18/10/2006 | 15:21 | מאת: שירה

ריקה שלום הפורום לא פועל במתכונת אונליין ולא בכל יום אני או דר' הופמן נכנסים כדי להעניק תשובות, לכן לא זכית לתשובה מיידית. לשאלתך, אין אפשרות להעניק אבחנה רפואית מעל גבי הרשת, בוודאי לא בפורום העוסק במיניות האישה (כאשר את מדברת על תופעה שקשורה לתחומים אפשריים אחרים). פני לרופא המשפחה שלך, שתפי אותו בנושא והוא יסייע לך בהמשך הבירור במידת הצורך. בהצלחה וכל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו