חשק לקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/10/2006 | 13:17 | מאת: חנה

אני בת 26 ויש לי בעיה שלפעמים בזמן קיום יחסים לפעמים יש לי יובש בנרתיק שבגללו אין אפשרות לעשות חדירה מה יכולה להיות הבעיה נא עזרו לי

17/10/2006 | 19:39 | מאת: רוני

תמיד אפשר להוסיף גל סיכוך נסי KY ג'ל על בסיס מים

18/10/2006 | 15:26 | מאת: שירה

חנה שלום ראשית, כפי שיעץ לך רוני - יש תמיד אפשרות להיעזר בג'ל על בסיס מים כדי להוסיף לחות לאזור הנרתיק. יחד עם זאת, נרתיק בריא לאישה בגילך אמור על פי רוב להפריש כמות מספיקה של נוזל בשעת עוררות מינית, כדי להכין את עצמו לקראת החדירה. האם יתכן שאת סובלת מפטריה נרתיקית ? (הסימנים הם גירוד עז, הפרשות מוגברות במשך היום ותחושה של יובש בשעת קיום יחסים). האם יתכן שבן הזוג שאיתך מנסה לחדור מהר מדי, בטרם הספקת להתגרות ולהתעורר מינית ? ככלל, רוב הנשים זקוקות לזמן ארוך יותר ביחס לגברים, לפני החדירה עצמה. הן זקוקות לגירוי מיני ממושך (כולל של הדגדגן) על מנת שיהיו מגורות במידה כזו שהחדירה לא תתבצע "על יבש" ולא תכאב. בדקי איזה מבין האפשרויות שהעליתי נראית לך סבירה, כמובן שתמיד יש אפשרות להיוועץ ברופא הנשים שלך או להשתמש בג'ל על בסיס מים. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו