חוסר שקט כתוצאה מגלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/10/2006 | 20:37 | מאת: רונית

שלום רב! אני בת 23,נמצאת בקשר זוגי רצוף ונוטלת כ-4 שנים גלולות יסמין ללא הפסקה. בזמן האחרון אני עצבנית וחשה מין תחושת דיכאון קלה (חוסר מוטיבציה כמעט להכל).אין אני יודעת להגדיר מהו חשק מיני נורמלי לבת גילי אך יתכן שגם ירידה בחשק זה אכן קיימת. עליי לציין,כי באופן כללי אינני אדם רגוע ושליו אך בזמן האחרון הנני חסרת שקט יותר מתמיד... האם הנ"ל יכול להיות קשור לגלולות או המדובר בתקופה חולפת? מה אתה ממליץ? תודה רונית

18/10/2006 | 15:30 | מאת: שירה

רונית שלום קשה לקבוע ממה נובע חוסר השקט שלך מבלי להכיר אותך, את אופייך, את הנסיבות הנוכחיות של חייך בתקופה האחרונה, את הגורמים בחייך שעלולים לתרום להופעה של מתח או לחץ וכו'. לא ניתן לדעתי לבודד את האלמנט של חוסר השקט ולהתייחס רק אליו, מבלי לבחון את שאר האספקטים של חייך. כדי לדעת האם מדובר אך ורק בתופעה של הגלולות, את בהחלט יכולה לעשות הפסקה של מספר חודשים (וכמובן להקפיד להשתמש בתקופה זו באמצעי מניעה יעיל אחר), ולראות האם יש שינוי במצברוחך במשך תקופת הניסיון. כל זאת כמובן, בהנחה שאינך משתמשת בגלולות מסיבה בריאותית כלשהי, שכן אז עליך להתייעץ עם רופא בטרם את עושה הפסקה יזומה. כל טוב ובהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו