אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/10/2006 | 16:46 | מאת: יעל

בת 37 אמא לתאומות מתוקות ונשוטה מזה 7 שנים בעבר היו עוד מס בני זוג למיטה לפני הנישואין (לא משהוא בכלל) עד לפני שבועיים לא חוויתי אורזמה לא מחגירה לא מאוננות ולא מכלום לפני שבועיים ערכנו מס חברים מסיבה קטנה שבאופן ספונטני התגלגלה למסיבה די פרועה שבסופה מצאנו את עצמינו כולם במיטה אחת אין לי מושג מה היה הטריגר באותו ערב חוויתי לא פחות מ 4 אורגזמות הבעייה שאני לא מצליחה לשחזר את המאורע ולא מצליחה להפסיק לחשוב על הנושא מבולבלת אובדת עצות מה אפשר לעשות ??

18/10/2006 | 15:47 | מאת: שירה

יעל שלום קודם כל אני חייבת להגיד שהמסיבות שלכם נשמעות מאד שונה מהמפגשים שאני מכירה מחוג החברים שלי (אולי הגיע הזמן להחליף חברים ! :-) ) בהנחה שהשאלה שלך רצינית ואמיתית, כל מה שאני יכולה להשיב לך זה שאולי את מהטיפוסים שזקוקים מאד לחוויה של ריגוש ואפילו סיכון, על מנת ליהנות מהמין באופן מלא ומוחלט. יתכן שמין "שגרתי" פשוט לא עושה לך את זה. כך למשל, יש אנשים שמתגרים מקיום יחסים במקומות ציבוריים כשהדבר שמסעיר להם את הדם הוא החשש מפני הגילוי ומכך שיתפסו אותם. אולי האורגיה הבלתי מתוכננת הזו ענתה לך על הצורך הזה בריגוש. אני רק מנחשת כאן כמובן, איני מכירה אותך וכדי להיטיב לדעת מדוע דווקא בסיטואציה הספציפית *הזאת* הגעת לכזו מידה של עוררות מינית, יתכן שתיאלצי לפנות לאיש מקצוע שיסייע לך בתהליך ההבנה שלך את עצמך (סקסולוג, פסיכולוג). מצד שני, אם החברים שלכם התלהבו כמוך מהחוויה הלא שגרתית, אולי פשוט אפשר להחליט שאתם עורכים מפגשים קבועים אחת לשבוע (נניח), וכך תוכלי לזכות במין מענג על בסיס שבועי וקבוע ? בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו