חדירה בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/10/2006 | 12:25 | מאת: הדר

שלום לך אני בתולה, ונתקלתי בבעיה, כשאני וחבר שלי מקיימים יחסים והוא מנסה להחדיר לי זה ממש כואב לי עד כדי כך שאני לא נותנת לו להמשיך. רציתי לדעת האם זה דבר מקובל, ומה אנחנו צריכים לעשות בכדי להפחית את הכאב. תודה רבה ויום טוב!

15/10/2006 | 16:20 | מאת: רוני

בהנחה שאתם מנסים להחדיר למקום הנכון כאב בפעם הראשון קיים. נתן להקטין את הכאב ע"י שימוש בג'ל סיכה על בסיס מים להרבות במשחק המקדים וכד' בכל מקום מציע שתגשי לרופאת נשים לקבלת אמצעי מניעה ובדיקה כללית

18/10/2006 | 15:56 | מאת: שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו