האם בהריון ?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/10/2006 | 07:55 | מאת: רונית

בוקר טוב . המחזור האחרון היה ב-30.09.06 . המחזור שלי הוא סדיר ומגיע כל 28-30 ימים . הביוץ אמור להיות רק עוד מס' ימים (13-14.10.06) . אתמול חשתי בחילה שמלווה אותי גם עכשיו וכאב בטן מוזר כמו של מחזור בבטן התחתונה . קיימתי יחסים מלאים ב-06.10.06 וב-07.10.06 ללא כל אמצעי מניעה (על סמך הימים הבטוחים) . אני צעירה עדיין (בת 22 ) כך שאני לא מוכנה להריון לא מתוכנן . האם ייתכן שאני בהריון ? תודה .

10/10/2006 | 12:25 | מאת: שירה

הימים הבטוחים אינם שיטה בטוחה להימנע מהריון לא רצוי, גם אם המחזור שלך סדיר יחסית. הגעתו של המחזור עלולה להתעכב או להקדים בשל גורמים רבים, הורמונליים או רגשיים. בכל פעם כשאת מקיימת יחסי מין ללא אמצעי מניעה את נוטלת סיכון שריר וקיים שאת תיכנסי להריון. 2 השיטות הבטוחות ביותר למניעת הריון הן קונדומים ו/או גלולות. הקפידי להשתמש באחת מהן בכל פעם כשאת מקיימת יחסים. כדי לוודא שאינך בהריון, בצעי בדיקת דם לגילוי הריון. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו