פיפי בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/10/2006 | 14:11 | מאת: מירי

שלום. יש לי בעיה שכבר מטרידה אותי כמעט שנתיים אני וחבר שלי כאשר אנחנו מקיימים יחסי מין יש לי צורך דחוף לעצור אותו וללכת לשירותים.. זה קורה כול פעם כ - 2 עד 3 פעמים... אני מתרוקנת כל פעם לפני.... אני כבר מיואשת ופשוט זה מפריע לי : ( אני מאוד אודה לך אם תיתן לי פיתרון.

09/10/2006 | 22:02 | מאת: שירה

שלום מירי בהנחה שאין לך כל בעיה בשלפוחית השתן (ואת זאת יוכל לאשר הרופא שלך), כל שאני יכולה להמליץ לך הוא להמשיך וללכת לשירותים ממש בסמוך לקיום היחסים, ולא לגרות יותר מדי את האזור של פי השופכה (ממנו יוצא השתן). יתכן שגירוי ממושך מדי גורם לך לתחושה של רצון להשתין. אם את מתרוקנת לפני קיום היחסים, הרי שאין לך באמת שתן כך שנסי להרגיע את עצמך במחשבה שזו רק תחושה של "כאילו", ואין באמת חשש ש"יברח לך". יש נשים שלפני שהן מגיעות לאורגזמה הן מרגישות תחושה שדומה במעט לרצון להשתין. יתכן שזה מה שאת מרגישה, ואת עוצרת את עצמך בכל פעם - חבל. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו