כאבים בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/10/2006 | 21:55 | מאת: סיון

שלום רב, אני מקווה שהשאלה לא גרפית מדי, ו/או בוטה... היא אמיתית לגמרי. מאז לידת בני, לפני שנתיים, יש לי כאב מוזר בעת קיום יחסי מין, בשתי תנוחות: בתנוחה הרגילה, ה"מסיונרית", אני מרגישה ממש כאילו אני מקבלת מכות פנימה לתוך הבטן, ובתנוחה (סליחה, ממש לא נעים לי, אבל אני לא יודעת איפה עוד להתייעץ) שאני שוכבת על הבטן והוא מאחורי, אני מרגישה כאב בחלק העליון של הרגל, קצת מתחת לאגן הירכיים. זה לא כאב בלתי נסבל שגורם להפסקת האקט, אבל זה בהחלט כאב שגורם לי לשכב בצורה מאוד עקומה כדי שהכאב לא יגיע לרגל. אני מדמיינת שהתנועות משפיעות על איזשהו איבר פנימי, וזה מקרין עד הרגל. האם זה נורמלי? מוכר? קשור לריצפת האגן (אני לא סובלת משום סימפטום של צניחת ריצפת האגן, למיטב ידיעתי)? יש סוג של פיזוטרפיה שכדאי לי לנסות? אשמח לכל תשובה!

09/10/2006 | 22:06 | מאת: שירה

סיון שלום עליך להפנות את השאלות הללו לרופא הנשים שלך, בפרט היות ואת משייכת את תחילת הופעת הכאבים למועד של אחרי הלידה. אני מבינה שאת חשה מבוכה לשוחח איתו על הנושא, אבל שימי על כף המאזניים את המבוכה הרגעית שלך אל מול ההנאה מחיי מין מספקים עם בן זוגך - ואני בטוחה שתגיעי להחלטה המתאימה. בהצלחה וכל טוב שירה

10/10/2006 | 21:14 | מאת: סיון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו