טריכומונס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/10/2006 | 04:29 | מאת: לילי

יש לי דלקת נרתיקית מלווה בהפרשה ירקרקה הגורם טריכומונס שנדבקתי מהחבר, שאלתי אצל גברים הדבקה בטריכומונס לא סימפטומטית ? סיפר שהאקסית לא התלוננה אז גם לא לכול הבחורות סימפטומטי? הוא לא מסכים לקבל תרופה כי לא לא מפריע לא האם בקיום יחסים אנאליים או אוראליים יש סכנה לי ? תודה

08/10/2006 | 08:25 | מאת: רוני

היי חבל שחבר שלך נמנע מלקבל טיפול וזה מאוד מאיר באור ורוד את היחסים שלכם והדאגה שלו לשלומך אם המצב ימשיך תשקלי המשך פעולה עם קונדום או שתחפשי שותף אחר...

08/10/2006 | 09:00 | מאת: שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו