העדר יחסים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/10/2006 | 06:08 | מאת: בעל אוהב

מאז שאישתי נכנסה להריון כרגע שבוע 18 אנכנו לא מקימים יחסים ניסינו פעם אחת בערך בשבוע 6 והיא לא הרגישה בנוח ומאז היא אפילו לו מדברת על זה אני מכבד את ריגשותיה אך עגמרת לי הסבלנות מה עושים האים זה נורמאלי

08/10/2006 | 19:27 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! לא נורמלי שבני זוג יפסיקו לקיים יחסי מין ולא ידברו על כך. ישנן עליות וירידות בחשק המיני. ישנן דאגות ואי נוחות לגבי קיום יחסים במהלך ההריון. ישנן נשים שמרגישות שהשינוי בגופן הופך אותן לפחות סקסיות. אך אינני מבין, ואינני ממליץ על מה שאתה מתאר. נתק מוחלט. למה אתה לא מדבר איתה על הנושא. אם נגמרת לך הסבלנות - שוחח עם זוגתך. תגיד לה שאתה אוהב אותה, ואת גופה, ואתה מתגעגע לקשר פיזי. בהצלחה, ומזל טוב לע ההריון ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו