פטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/10/2006 | 03:28 | מאת: איה

השתמשתי בתחתוניות ריחניות,שגרמו לי לגרד נוראי ואדמומיות,השתמשתי במשחה של תינוקות אז זה עדין לא עבר,מה אפשר עוד לעשות בבקשה.

03/10/2006 | 10:43 | מאת: שירה

אם מדובר רק בגרד ואדמומיות, הייתי מציעה לך לא לעשות דבר. לא להשתמש בשום משחות (גם לא לתינוקות) אלא פשוט להתקלח כרגיל עם סבון עדין, להשתמש בתחתונים לא הדוקים מדי ולא מבד מגרד (לא תחרה וכו') ולהניח לאזור להירגע. אם מדובר בפטריה (גירוד, הפרשות מרובות) את תיאלצי להשתמש במשחה או נרות כדי לפתור את הבעיה. את יכולה להשיג את הטיפול בכל בית מרקחת גם ללא צורך במרשם רופא. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו