אורגזמה וייאוש

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/09/2006 | 12:03 | מאת: ענת

יש לי כבר בן זוג חצי שנה, במהלכה קיימנו סוגים שונים של יחסי מין ואקטים מיניים אחרים, ולא משנה מה עשינו פשוט לא הגעתי לאורגזמה... לא ציפיתי לזה תחילה ופשוט זרמתי עם העניין אבל ככל שעובר הזמן זה מייאש ומתסכל יותר (גם בן זוגי מתוסכל..). חשוב לציין שאיתו הייתה הפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין. מה עושים?? (ספרים לא עוזרים לי :( )

28/09/2006 | 18:45 | מאת: ידע כללי

קודם כל לא ציינת האים לבד את מגיעה לאורגזמה אם כן מה טוב אם לא ראשית תמצאי לבד תוך מגע עצמי מה טוב לך ואיפה נעיםלפני שתבקשי להגיע לפורקן עם בן זוג במידה ואת כן מגיעה לאורגזמה לבד הכי טוב בשלב ראשון בלי בושה להושיב את בן זוגך בזווית ראייה טובה ותני לו את שאוו של החיים בשלב זה אני מאמין שזה יספיק כי אין טוב ממראה עיינים כך הוא יראה בדיוק מה את אוהבת ומה אוב לך דרך אגב אחוז נמוך יחסית של נשים מגיעות לאורגזמה נרתיקית ללא מגע ישיר בדגדגן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו