נוזל מוזר..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/09/2006 | 11:09 | מאת: מודאגת, דחוף..

שלום שירה, אני בת 22 ומקיימת יחסים כבר שנה וחצי שבמהלכם אולי פעמיים שלוש בסיום היחסים הבחנתי בנוזל סמיך, דביק הנוזל מאיברי ומשום שבן זוגי היה עם קונדום שלא הבחנו שנקרע הדרכים מובילות לחשוב שזה יצא מאיברי האם זה שכיח ? שכן אצלי הדבר הוא נדיר , בד"כ לוקח לי זמן להיות "רטובה"... ומאחר לי המחזור האם יש סיבה לחשוש ? אודה לתשובתך ..

27/09/2006 | 11:37 | מאת: שירה

לא בטוחה שהבנתי את השאלה. האם יש סיבה להיות מודאגת מנוזל שיוצא מהנרתיק שלך בזמן קיום יחסים ? בשעת גירוי מיני הנרתיק שלך אמור להפוך להיות רטוב יותר, וכמות ההפרשות (הטבעיות שאת וודאי מכירה מהיום יום) אמורה לגדול. אם מדובר בנוזל ללא צבע או ריח חשודים - לא נראה לי שיש לך סיבה לדאגה. לגבי העובדה שמאחר לך המחזור. האם יש לך סיבה לחשוש - את זה רק את ובן זוגך יכולים לדעת. האם השתמשתם בקונדום מאיכות טובה ? האם הוא נקרע במהלך קיום היחסים ? אם את מוטרדת, בצעי בדיקת דם לגילוי הריון, והפיגי את החששות. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו