נסיון מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/09/2006 | 13:17 | מאת: רותם

שלום שלום! אני בת 25 ולפני כחצי שנה קיימתי יחסים בפעם הראשונה עם בן זוגי שאותו אני אוהבת מאוד. מאז אנו נהנים מחיי מין פעילים וטובים... או שלפחות כך נדמה לי! וזו הבעייה!!! איך אפשר לדעת אם המין הוא טוב באמת? עדיין לא חוויתי אורגזמה אך אני מאוד מאוד נהנת ומניחה שזה יקרה ... חשוב לי לדעת שגם הוא נהנה (הוא אומר שכן ואני מאמינה לו) אך גם הוא לא התנסה הרבה ביחסי מין ואולי גם הוא לא יודע??? מה לעשות? אולי עדיף פשוט להתעלם ולשמוח בחלקי? תודה!!!!!!!!!!!!!!

25/09/2006 | 14:19 | מאת: שירה

רותם שלום אף אחד לא נולד עם נסיון מיני. ניסיון מיני נרכש עם השנים ועם ה... ניסיון ! (באופן לא מפתיע). כל מה שאתם צריכים לעשות כדי לרכוש ניסיון זה פשוט לנסות, הפעילו את הדמיון ותהיו יצירתיים, נסו תנוחות שונות, צורות מגע שונות ובדקו מה נעים לכם ומה פחות נעים. אפשרי להשיג באינטרנט או בכל חנות ספרים חומר עזר עם המלצות והצעות, אבל אני מעדיפה את השיטה הישנה והטובה של ניסוי וטעייה (ובעצם - אי אפשר באמת לטעות במקרה זה... מקסימום - יהיה קצת פחות נעים אבל זו לא ממש "טעות"). אם את מעוניינת להגיע לאורגזמה אני ממליצה לך קודם כל לנסות למצוא אותה בעזרת ידייך שלך, רצוי עם עצמך ללא בן זוגך. בחרי זמן נוח כשאת לא לחוצה משום דבר, בחרי חדר שקט שאת יודעת שלא יפריעו לך בו ואף אחד לא יכנס, ותני לאצבעות ללכת במקומך. בהצלחה שירה

25/09/2006 | 20:02 | מאת: רוני

נכון כותבת שירה כל מגע מיני מחזק את הניסיון המיני לא כל מגע מיני מסתייים באורגזמה אדירה לפעמים יש גם סיום פחות מוצלח... נסי להכיר את עצמך ולגוון בעזרת הספרים: מיניות האשה אני רוצה להמליץ על שלושה ספרים: סקס עכשיו פול ג'ואנידס, דריק גרוס ספר זה מסביר איך להגביר את ההנאה מהמגע המיני בלי לגלוש לפורנוגרפיה. בודאי כבר קראת את "לעצמך-מיניות האשה " ע'י ברבך לוני גרפילד http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=123356&PopupID=0 וכן "עינוגי אישה", נכתב על ידי רייצ'ל סוויפט בהוצאת אחיאסף. http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=13713 שני אלה מכוונים ללמד נשים במיוחד כיצד לאהוב את גופן ועל ידי כך ללמוד להפיק יותר הנאה גם מהמגע המיני הזוגי. לידיעה כללית שתי חנויות ספרים מני רבים באינטרנט כי לא כל אחד שש להכנס לחנות ספרים ולבקש ספר על מין. www.mitos.co.il וסטימצקי באינטרנט: www.ibooks.co.il

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו