קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/09/2006 | 22:12 | מאת: רינה

שלום לפני כמה חודשים שאלתי בפורום זה על בעיות שיש לבעלי ולי בקיום יחסי מין. לא כ"כ הצלחנו לחדור והעניינים לא ממש זרמו. היום, אחרי פגישה אחת אצל סקסולוג (עיקר הטיפול התמצה בדיבורים שזה לא חייב לכאוב וכו', במטרה להרגיע אותי) יש איזשהו שיפור, לפעמים אפילו נראה שבעלי מצליח לחדור אבל אני לא כל כך בטוחה כי שום טיפת דם לא הופיעה. אני יודעת שלפעמים אין דם אבל איך אפשר לדעת אם אני עדיין בתולה או לא? האם לגיטימי לפנות לרופא נשים בשאלה כזו? איזו בדיקה הוא יעשה? האם הוא יכול לדעת את זה רק מהסתכלות? תודה רבה ושנה טובה

25/09/2006 | 09:41 | מאת: שירה

שלום רינה ראשית, אני בספק רב אם פגישה אחת אצל סקסולוג מספיקה כדי לטפל בבעיה של כאבים בעת חדירה. יש מעט מאד דברים בהם פגישה אחת מספיקה, והנושא הזה אינו אחד מהם. לגבי עניין הבתולים - איבוד הבתולים ממש לא חייב להיות קשור לדימום. נשים רבות לא מדממות כלל בקיום יחסים בפעמים הראשונות, חשוב שתזכרי זאת ולא תתייחסי לדימום כאל מדד כלשהו. רופא נשים יכול להביט ולבדוק מה מצב הבתולים שלך, ממליצה לך לגשת אליו לבדיקה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו