שנה טובה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/09/2006 | 12:41 | מאת: ב.ג

שירה מתוקה מאחלת לך מכל הלב שנה טובה ומאושרת. תודה על הכל, על התמיכה, על האוזן הקשבת ועל המילים המעודדות. חג שמח שולחת לך חיבוק גדול

21/09/2006 | 19:29 | מאת: שירה

מזמן לא שמעתי ממך, נותר לי רק לקוות שהכל אצלך זורם על מי מנוחות ושהשנה שהסתיימה היתה טובה אליך. שתהיה שנה טובה ומתוקה גם לך ואת מאד מוזמנת לבקר שירה

21/09/2006 | 22:21 | מאת: ב.ג

הי שירה התחלתי לכתוב שלא היתי רוצה לזכור את השנה הזאת - ומחקתי, כי חוץ מהבגידה שהרסה אותי קרו לי דברים נפלאים השנה: ילדתי את ביתי השלישית המקסימה, המצחיקה והיפה - מתוקונת אמיתית, ירדתי המון במשקל (25 ק"ג) ואני מרגישה טוב מאוד עם עצמי, עזבתי את העבודה (מרצוני-ויש לנו את האפשרות הזאת), עכשיו אני מגדלת את ילדי באהבה ונהנת מהרגע. האמת לעיתים (בגלל הבגידה ) אני מרגישה שהביטחון הנשי קצת יורד ואני חשדנית מהרגיל אבל כנראה שזה ככה.... הקשר בנינו לא יהיה כפי שהיה - אני יודעת את זה אבל מנסה להתגבר, לחיות ולהנות. תודה על המקום....

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו