שפיכה נשית?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/09/2006 | 19:09 | מאת: לירוניתקטנה

אני בת 22 ופעילה מינית כבר מגיל 16... אני מאד אוהבת סקס ונהנית ממנו והוא בא ביחד עם אהבה אצלי אבל לאחרונה התחלתי לחשוב שאולי משהו בעצם לא ממש בסדר לגמרי. הבעיה העיקרית היא שאני לא יודעת אם אני באמת גומרת מחדירה או כשעושים לי ביד, משום ש ה``גמירה`` שלי במצבים כאלה היא שונה מאשר אני מאוננת לבד... כלומר כאשר אני שוכבת עם חבר שלי אז אני ``מרטיבה`` את המיטה, סוג של ``שפיכה נשית``... אני לא יכולה לנשום וכל כולי מכווצת ונאנקת... וכשאני עושה לעצמי ביד הכל רגוע ויבש וההרגשה של האורגזמה היא אחרת... לא מאולצת אלא יותר טבעית ורוחנית. ואני לא יודעת אם זה נורמאלי או שכיח אצל נשים אחרות, וזה ממש מפריע לי לאחרונה. עוד בעיה היא שאני מאד מאד מאד נבוכה כאשר יורדים לי, ומאד נבוכה במיטה באופן כללי, חושבת הרבה ומתעסקת הרבה באיך אני נראית ומה הוא חושב עליי ואני חושבת זה מפריע לי לגמור ולהנות באמת. כמובן שזה נובע מחוסר בטחון עצמי... ואני מודעת לזה. אבל בכל זאת... מה אפשר לעשות? איך אפשר לתקן אותי? :) כל תשובה תתקבל בברכה :) המון תודה, אני

21/09/2006 | 19:38 | מאת: שירה

שלום וחג שמח אני לא בטוחה שצריך "לתקן" אותך כי לעניות דעתי לא מצאתי שום דבר מקולקל או שבור... אני אתן לך דוגמא מעולם המושגים הקשור אל חיי: שוקולד. כשאת אוכלת שוקולד (ואני יוצאת מתוך הנחה שאת אוהבת שוקולד), לא תמיד את מקבלת את אותה תחושה של הנאה בתוך חלל הפה שלך, נכון ? אני משערת שתמיד את נהנית, אבל לא בכל הפעם ההנאה היא בדיוק זהה לזו של הפעם הקודמת. זה תלוי בסוג השוקולד, זה תלוי במצב רוחך ברגע נתון, זה תלוי בחברת האנשים שמשתתפים איתך בחוויה, זה תלוי בטעם שיש לך בפה ממה שאכלת לפני כן... יש המון גורמים שמשפיעים על סוג ומידת ההנאה שלך מאכילת השוקולד. בדיוק כך גם ביחסי מין. החוויה של אוננות אינה דומה לחוויה של יחסי מין עם פרטנר נוסף. מיותר לטעמי לערוך השוואות בין שתי החוויות ולצפות שהן יהיו זהות כי אין סיכוי הגיוני שזה יקרה - את מרגישה שונה במחיצת עצמך מטבע הדברים, וזה סביר שכך יהיה. יכול בהחלט להיות שאת חווה שני "סוגים" של אורגזמה (בטח יש יותר משניים) בגלל כל הסיבות שמניתי קודם, והעיקרית שבהן היא שבסיטואציה אחת את רק עם עצמך, בעוד שבסיטואציה אחרת מישהו אחר חולק איתך את החוויה. כל זמן שאת נהנית משתי החוויות הללו, כל זמן שאינך סובלת חלילה ושתיהן מוגדרות כנעיות מבחינתך - אני לא רואה כל בעיה שדורשת "תיקון" או פתרון. לגבי חוסר ביטחון - זו כפי הנראה סוגייה שתדרוש טיפול אישי אצל גורם מקצועי. הגיל והניסיון יעשו גם את שלהם, וקרוב לוודאי שבעוד עשור תרגישי פחות חסרת בטחון. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו