לא מרגישה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/09/2006 | 00:28 | מאת: שני

אני בת 19, לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה לא הרגשתי כאב/הנאה לא בזמן החדירה ולא במהלך היחסים לא הרגשתי פשוט כלום כאילו כלום לא קרה כאילו לא היה כלום בתוכי אני ממש מודאגת ורציתי לדעת אם יכול להיות שמשהו לא בסדר אצלי באבר המין

12/09/2006 | 13:26 | מאת: שירה

שלום שני ראשית, נסי לבדוק את הנושא כשאת לבד עם עצמך, נינוחה ורגועה וללא כל לחץ חיצוני. נסי להחדיר אצבע לנרתיקך ובדקי האם את מרגישה משהו. אני משערת שתרגישי. לפעמים, כשאדם נמצא במצב שמלחיץ אותו מאד וגורם לו לחשש או חרדה, הוא פשוט "נאטם", כאילו חוסם את עצמו מפני רגשות ותחושות כדי להתמודד עם הפחד. האם יתכן שהיית לחוצה ונרגשת במיוחד כשקיימתם יחסים, ואולי בשל הבלבול וההתרגשות לא הרגשת דבר ? כדי להרגיע לחלוטין את חששותייך בדבר תקינותו של איבר מינך, מציעה לך לגשת לרופא נשים שיעיף מבט ויבטל את מקור החשש שלך. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו