אורגזמה? האומנם?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/09/2006 | 10:15 | מאת: מודאג

בזמן יחסי מין עם זוגתי הנרתיק שלה די יבש, ולמרות שעושה רושם שהיא נהנית, ואף מגיעה לאורגזמה אני לא מרגיש בזה. (זה כך היה מאז ומתמיד ביחסי המין שלנו ולא עניין תקופתי). האם יכול להיות שהיא מסוגלת לגמור מבלי להפריש נוזלים או שזו תמיד הצגה?

03/09/2006 | 10:40 | מאת: שירה

שלום מודאג תגיד, חסר לך ממה להיות מודאג ? (כי אני יכולה לצרף כאן רשימה ארוכה ביותר של סיבות שאפשר בהחלט להיות מודאג לגביהן). זוגתך אומרת לך שהיא נהנית מיחסי המין איתך, אני מניחה שהיא מראה לך זאת בדרכים שונות, אני מניחה ששוררים ביניכם יחסי אמון, אהבה וכנות. מדוע, אם כך, אתה סבור שהיא משקרת לך ? אישה לא חייבת "להפריש נוזלים" בזמן אורגזמה. יש נשים שהנרתיק שלהן נרטב מעט, יש נשים שהנרתיק שלהן נרטב יותר, כל אחת ומידת הרטיבות שלה. מידת הרטיבות אינה בהכרח משמשת מדד לבדיקת ההנאה המינית של האישה. מציעה לך להאמין לבת הזוג שלך כאשר היא אומרת שהיא נהנית. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו