נוזל סיכה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/09/2006 | 14:30 | מאת: ענת

נוזל הסיכה מופיע אצלי כמה דקות אחרי גמירה מאוננות, ולא במהלך הפעולה עצמה. זה תקין? תודה.

01/09/2006 | 17:45 | מאת: שירה

ענת שלום אני משערת שאחרי שאת גומרת את מרגישה את הנוזל בכמות רבה יותר (בזמן האורגזמה יש פליטה גדולה יותר של נוזל), אבל אני מאמינה שגם במהלך העוררות המינית הנרתיק שלך הופך רטוב יותר. יתכן שאינך חשה בכך, יתכן שאת מצפה להבחין בנוזלים רבים בכמות לא תואמת את המציאות. בזמן קיום יחסי מין תוכלי לשים לב האם הדבר מהווה בעיה או לא. הקפידי על משחק מקדים מספק ורק אז נסו לבצע חדירה. אם אתם נתקלים בבעיה של יובש, תמיד אפשר לפתור אותה על ידי הוספת נוזל חיצוני (כל ג'ל על בסיס מים יתאים למטרה זו). שבת שלום שירה

02/09/2006 | 23:28 | מאת: ענת

אני בתולה... העניין הוא שמסיבה שלא אפרט כאן, אני מעדיפה שנוזל הסיכה יופרש מיד אחרי האורגזמה. זה אכן קורה, אבל רק בתקופת הביוץ. למה זה ככה? יש דרך לשנות את זה? תודה :)

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו