אבדן גירוי בשדיים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/08/2006 | 01:34 | מאת: רונית

אני בת שלושים ושמונה ובחודשים האחרונים אני מרגישה שהשדיים שלי נעשות קטנות ובמיוחד - אני מרגישה שאני מאבדת את ההרגשה בשדיים ואת הגירוי המיני במגע בהן. האם זה נורמאלי לגילי? האם יכולות להיות סיבות אחרות לכך מלבד הגיל רונית

27/08/2006 | 10:11 | מאת: שירה

רונית שלום הגיל, כמו גם הלידות וההנקות עלולים לגרום להקטנת השדיים וכן לשינוי בתחושה. ממליצה לך לפנות לרופא הנשים כדי לבדוק ולהתייעץ. כל טוב שירה

27/08/2006 | 11:23 | מאת: רונית

שכחתי לציין שאני רווקה ולא עברתי לידות האם זה גיל סבר לשינוי כזה והאם יש דרך לשפר את המצב (בעיקר מפריע לי אובדן הגירוי)

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו