מפחדת להתאכזב ולאכזב....

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/09/2004 | 18:13 | מאת: אלינור

שלום רב! אני בחורה בת 21 ועדיין לא היתה לי מערכת יחסים רצינית, אך בזמן האחרון עולות לי כל מיני מחשבות מטרידות לגבי סקס עם בן זוג בעתיד. אני נורא מפחדת, אומרים שבסרטים, כאשר ישנן סצינות אהבה, הכל נראה נורא מושלם ומוגזם, שלא כמו במציאות. הדבר מוריד לי את הביטחון כי אינני בעלת נתונים כשל השחקניות, ובנוסף מעלה בי שאלות רבות. אני מפחדת שסתם אתאכזב או יותר גרוע, אאכזב. ברור לי שבפעם הראשונה לא יהיה כ"כ נעים כי בכל זאת זה לא מוכר לי, אך מה אחר כך? יש כאן מישהי שאמרה שהיא לא מצליחה להגיע לאורגזמה ע"י חדירה... אז מה עושים במצב כזה? זה נראה לי נורא שלא מרגישים כלום בעת חדירה... האם אני סתם פרנואידית...?

14/09/2004 | 01:09 | מאת: ד"ר חגית כהנא

שלום אלינור כל מערכת יחסים מתחילה בתקשורת ובהתקרבות. כאשר תחושי בטחון עם בן הזוג גם המין יהיה טוב ונעים. מעטות מאיתנו נראות כמו שחקניות קולנוע וההופעה החיצונית אינה ארובה לזוגיות טובה. כל מסע מתחיל בצעד קטן אחד. תתחילי בהיכרות בקרבה ובעיקר בתקשורת ואימון. המיניות תצטרף לקשר בטבעיות. שנה טובה.

15/09/2004 | 08:06 | מאת: סנרייז

הי אלינור, אחוז גבוה מאד של נשים לא גומר מחדירה, בניגוד למיתוס. כדי שאישה תגמור, צריכה להתלוות לחדירה פעולת הכנה ממושכת שכוללת ליטופים, מגע בדגדגן ברמות כאלה ואחרות, כל אחת לפי העדפותיה, ובעיקר לימוד גופך ולמה הוא מגיב. יחד עם זאת, זה לא מצב שלא מרגישים כלום בשעת חדירה. מרגישים גם מרגישים. כשיש קשר טוב, אחד הסממנים שלו הוא הכרת הגוף, ביחד ולחוד. היתרון הברור בקשר זוגי בגילך הוא ההתלהבות, והחידוש, והריגוש, וההתאהבות. כל אלה עושים את העבודה טוב מאד כאפרודזיאק - מגבירים של חשק מיני. אינך צריכה לדאוג. סרטים זה סרטים, והכל שם סטרילי. מציאות זו מציאות, ושם הדברים אמיתיים. יחד עם זאת, המציאות בהחלט יכולה להיות נהדרת. והרבה פעמים היא אמנם כזאת. אין שום דבר שאת צריכה לבוא אתו מראש. שום הכנה. את צודקת שהפעם הראשונה היא הרבה פעמים "פלופ" מבחינה מינית, אך כנגד זה היא שיא של ריגוש, שיתוף, ומסע של שניים שיקרים זה לזו. את תהיי ממש בסדר. תראי.

16/10/2004 | 08:46 | מאת: shlomi mor

צר לי שלא השיבו למכתבך עד עתה, ואני אנסה לסייע . הסרטים הם רק סרטים, גם האירוטים וגם הכחולים, בחיים הכל יותר פשוט, אל דאגה. כמובן שבפעמים הראשונות הסקס לא יהיה מי יודע מה, אך עם הזמן תלמדי ותשתפרי, כמובן שהדבר יהיה תלוי בבן זוגך, ובפתיחות שתהיה ביניכם. לכשתגיעי לגשר תעברי אותו כמו כולם. בברכה ובהצלחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו