זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/08/2006 | 11:18 | מאת: שילגיה

אני מחפשת הסבר מפורט לבחורה שלא יודעת מה זה אורגזמה,או לענג את עצמה. היא אף פעם לא אוננה או גמרה (היא לא קיימה יחסי מין מלאים אבל היו בחורים שירדו לה). אני אשמח לקבל חומר בנושא שיסביר בפירוט מה כדאי לה לעשות ואיך. תודה מראש. שילגיה.

26/08/2006 | 07:50 | מאת: שירה

שלום שלגיה אם האישה מעולם לא אוננה, נשאלת השאלה האם אין לה איזה שהוא מחסום פסיכולוגי שמפריע לה לעשות זאת (ואז ספר לבדו לא יספיק, כי הספר בעיקר פותר את בעיית ה"טכניקה" אבל לא מתעסק עם תחום הנפש ועם העכבות שמונעות מאנשים רבים לאונן). להלן קישור לשני ספרים מומלצים, יש עוד רבים כמובן - צריך פשוט לערוך חיפוש באינטרנט או לגשת לחנות ספרים ולבקש המלצה http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=13713 http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=123356&PopupID=0 (דרך האתר הספצפי הזה לא ניתן כבר להזמין את הספר, אולם לאחר שתרשמי את השם ואת שם המחבר תוכלי בקלות לחפש אותו בכל חנות ספרים). בנוסף, קיימת סדרת קלטות הוידאו שנקראת "המדריך לאוהבים" שלא רק נוגעת בנושא אוננות אלא גם במין ההדדי בין שני בני הזוג - להשכלה כללית . בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו