לשירה- עזרה!!! אורגזמה??? גם אני רוצה!!!! :(

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/08/2006 | 23:21 | מאת: מ.

שלום, אני לא יודעת מאיפה בדיוק בחורים קיבלו את הרושם שזה מהנה לשפשף חזק לבחורה את הדגדגן, זו רק אני או שזה ממממש לא נעים??? שני פרטנרים שונים עשו לי (לא במקביל!) את זה וממש לא נהנתי, זה אפילו כאב והרגיש לחלוטין בלתי נסבל והם היו בטוחים שאני באורגזמה או משהו. זה נורמלי?? ועוד משהו- אין לי מושג אם אי פעם חוויתי אורגזמה, הדבר הכי "קרוב" לזה הוא שהיה לי כאב ראש נוראי וסחרחורת רגעית, אבל לא הרגשתי פורקן מיני או עונג מדהים כמו שאחת החברות שלי מספרת לי.... יכול להיות שמשהו לא בסדר אצלי? אולי אני מתוחה מדי?

24/08/2006 | 01:06 | מאת: פנינה

גם אני שונאת כשנוגעים לי בדגדגן עצמו זה לא עושה תחושת עונג וזה רק מציק. אני לא מבינה למה לא אמרת להם שכואב לך. הסחרחורת שהרגשת זו כנראה אורגזמה בעצמה נמוכה, אבל זו אורגזמה, בערך ככה זה מרגיש. בעתיד כשתחווי אורגזמות עוצמתיות יותר תביני בדיוק מהי ההרגשה. אי יכולת להגיע לאורגזמה יכול להיות תלוי גם בגורמים נפשיים אבל גם בגורמים פיסיים, כלומר גירוי לא נכון, משך זמן מועט מדי וכו'. בהצלחה לך:)

30/08/2006 | 15:58 | מאת: טל

לא פנינה זאת לא אורגזמה מיסתבר זהרבה בנות חושבות שהן חוות אורגזמה אבל זה רחוק מהאמת..... עצוב

26/08/2006 | 07:55 | מאת: שירה

בוקר טוב כפי שכתבתי בעבר, הדגדגן הוא איבר רגיש מאד, ולרוב הנשים לא נעים כאשר משפשפים אותו בחוזקה ובעוצמה גדולה מדי. המפתח למין מהנה הוא תקשורת טובה ופתוחה. גם אם הפרנטרים שלך למין הגיעו אליך כשהם מצוידים בסטיגמות ובמחשבות מוטעות על מה נעים ומה לא, אפשר בקלות רבה לתקן את המעוות על ידי תקשורת פתוחה בו במקום. העמידי אותם על טעותם (בצורה עדינה ומנומסת כמובן) ואת יכולה אפילו להראות להם בעצמך איזה סוג מגע נעים לך יותר, בבחינת "עשה" ו"אל תעשה". אחרי הכל, כולנו זקוקים לעשרה דיברות כדי שנוכל לדעת איך לנהל את חיינו בהצלחה... לגבי זיהוי תחושת האורגזמה: הכלל הידוע והבלתי כתוב שלי הוא פשוט מאד - אם את לא בטוחה שחווית אורגזמה - - - סימן שטרם חווית אורגזמה. כשזה יגיע את תדעי. אגב, אם את חשה כאב ראש בזמן פעילות מינית רצוי ומומלץ להיוועץ עם רופא המשפחה שלך. בהצלחה שירה

26/08/2006 | 20:45 | מאת: מ.

היי שירה, כדאי לפנות לרופא גם אם מדובר בכאב ראש שמופיע רק לכמה שניות ועובר? לא מדובר במשהו שמלווה את כל הפעילות המינית. ואגב...יש פרטנרים שממש לא מתחשבים, אפילו אם אומרים להם "אל תעשה". אבל אלו אנשים שמן הסתם לא ישארו פרטנרים בעתיד.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו