מה הסיבה לקרירות המינית?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/08/2006 | 00:19 | מאת: שני

שלום אני בת 23 וחברי בן 27. אנחנו חברים כבר כמעט 5 שנים. כל התקופה הזו כמעט ולא היה לי חשק מיני. יש לי חשק פעם בחודש בערך.וחוץ מזה אני לא מרגישה כלום. חברי הוא בעל חשק מיני מאוד גבוה, ולכן זה תמיד הפריע לו.אני מסכימה לקיים יחסים בשבילו אבל הוא לא רוצה אם אני לא נהנת.לפני כמה חודשים הוא אף חשב לקחת פסק זמן בגלל המצב הזה.אני קניתי ספר על אורגזמה וניסיתי אך אני לא מרגישה כלום גם לבד(אולי איזו הרגשה נעימה שנעלמת לאחר מספר שניות). אני לא מבינה מה לא בסדר אתי.אני קראתי על נשים שירד להן החשק אבל אצלי הוא בא רק לעיתים רחוקות אם בכלל. והעיניין הוא שזה לא היה מפריע לי אמלא בן זוגי. אני מנסה לפנטז, לגעת בעצמי וכלום לא קורה.כל העיניין של יחסי המין נראה לי מיותר. אבל אני שומעת על כמה אנשים נהנים ואני גם רוצה.מה הסיבה לקרירות???

27/08/2006 | 10:22 | מאת: שירה

שלום שני ראשית, אין לי אפשרות לנחש מה הסיבה כך שהצעד הראשון שלך בבירור התופעה יהיה ביקור אצל רופא הנשים שלך. ספרי לו על הבעיה ואני מניחה שהוא ירצה לערוך בדיקות. שנית, מכיוון שאמרת שאת לא נהנית מיחסי מין, נראה לי סביר מאד שהחשק המיני שלך ישאף לאפס: אין הגיון בכך שתחשקי לבצע פעולה שלא גורמת לך הנאה, לכן ברור לי שאינך מעוניינת לקיים יחסים בתדירות גבוהה. הפתרון צריך להתמקד בהנאה שלך ממין ולאו דווקא בחשק המיני שלך. לטעמי, ברגע שנושא ההנאה המינית ייפתר - החשק המיני יגבר מעצמו. במקביל לביקור אצל הגינקולוג, הייתי מציעה לך לפנות ליעוץ סקסולוגי (קרוב לוודאי שהגינקולוג שלך יוכל להמליץ לך על מישהו/מישהי). בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו