שאלה מוזרה...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/08/2006 | 22:05 | מאת: לימור

יש מישוא מסוים שאני נמשכת איליו מאוד לפעמים אני חושבת עלינו ביחד וכשאני חושבת לא משנה היכן אני נמצאת אני מרגישה כיווצים בבטן התחתונה וזה גורם לי הנאה מסוימת = אני לא נוגעת בעצמי רק חושבת עליו. בהתחלה חשבתי שזה אןורגזמה אבל אני מכירה את ההרגשה של אורגזמה ולא נראה לי שזה זה . אני חושבת עליוי לא משנה על מה אפילו רק על נשיקה ואני לא מגורה לפני . השאלה שלי מה זו ההרגשה הזו . האם זה אורגזמה ואים כן אז זה מאוד שונה ממה שאני מרגישה כשאני מקימת יחסי מין . אשמח לישמוע תשובה תודה

21/08/2006 | 00:20 | מאת: שירה

לימור שלום קשה לי להאמין שאת מגיעה לאורגזמה רק על ידי מחשבה (אם כן - ברכותיי !) מה שבטוח זה שאת מתארת תחושה של עוררות מינית. עוררות מינית עשויה להיגרם הן על ידי גירוי פיסי (מגע באזור איברי המין למשל) או על ידי מחשבה בלבד, או למשל בחלום אירוטי כאשר אין מגע כלל והאיבר היחידי שעושה את כל העבודה הוא המוח שלך. תיהני מהתחושה, מדובר בתחושה טבעית לגמרי. לילה טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו