ביוץ

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/08/2006 | 10:40 | מאת: רוני

שלום רב אשמח אם תוכלו לומר לי באיזה שלב מתחיל זמן הביוץ וכמה זמן זה נמשך? והאם אפשר לקיים יחסי מין ללא אמצעי הגנה בזמן שאין ביוץ? תודה

20/08/2006 | 17:27 | מאת: אהובה

רוני, כדאי שתקראי כאן בקטעים הרלבנטיים לגבי ביוץ ולגבי אפשרות כניסה להריון - http://www.baby4u.co.il/articles/?id=9 בכל מקרה, מכיוון שתמיד יכולים להיות שינויים, גם אצל אשה שהמחזור אצלה לכאורה תקין וסדיר, אי אפשר, למיטב ידיעתי, לסמוך על "ימים בטוחים" , מכיוון שהשיטה בכלל לא בטוחה, ועלולה להביא אותך למצב לא נעים של הריון בלתי רצוי. כדאי שתתייעצי עם רופא נשים על מנת להחליט מהו אמצעי המניעה המתאים לך באופן אישי. אהובה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו