לא מרוצה !

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/08/2006 | 20:47 | מאת: נעמי

אני בת 17 ואני לא מרוצה מהחזה שליי לא הכי ידעתי לאיזה פורום להפנות את השאלה הזאת... חברה שלי שמקיימת יחסי מין באופן קבוע ומשתמשת בגלולות למניעת הריון אמרה לי שהחזה שלה גדל ב2 מידות !! אבל לעומת זאת כולם אומרים שזה סתם בולשיט ושיש גודש בחזה לכמה חודשים והוא נעלם..אבל עובדה ! לחברה שלי גדל החזה באופן משמעותי ביגלל הגלולות.. ואם לא הגלולות? האם יש כדורי הורמונים שיעזרוו לו במעט להתפתחות החזה? זה בעיה שנורא מטרידה אותי שממש אני לא מעוניינת בניתוח .. אני גם לא רוצה גידול משמעותי בחזה ביגלל זה אני שואלת על גלולות ולא על ניתוח ........ תודה נעמי

20/08/2006 | 10:28 | מאת: שירה

שלום נעמי גלולות למניעת הריון מכילות הורמונים, זו גם התשובה לשאלתך האם יש אפשרות לקחת הורמונים כדי להגדיל את החזה... גלולות למניעת הריון *הן הורמונים*, כך שכל מי שמשתמשת בהן נוטלת הורמונים במינון קטן. השינוי שהגלולות גורמות לגודל החזה הוא קטן ואני אישית מעולם לא שמעתי על אישה שמידת החזייה שלה גדלה ב- 2 מידות כתוצאה משימוש בגלולות למניעת הריון (אבל אני בטח לא מכירה את כל התופעות המוזרות בעולם). הדרך היחידה להגדלת השדיים היתה ונשארה דרך כירורגית בלבד, דהיינו - ניתוח הגדלת שדיים. גלולות למניעת הריון יעניקו אפקט של "התפחה" אבל לא משהו מאד משמעותי. כל טוב ושבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו