שאלה שנמחקה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/08/2006 | 14:33 | מאת: מיכל

לפני כשבועיים כתבתי בפורום שאלה, יום לאחר מכן כשהתחברתי לראות אם הגבתם לשאלתי, ראיתי שהיא פשוט נמחקה, ולא נמצאת בשום מקום בפורום. תוכן ההודעה לא כלל שום דבר חריג, בנושא שהיה מאוד ענייני לפורום הזה, לא כלל מילים גסות ולא הפר שום חוקים של הפורום. רציתי לדעת האם ישנה סיבה לכך? האם אתם פשוט מסננים הודעות מידי פעם? אני מקווה שלא... ומקווה שאת זאת לא תמחקו, כדי שאוכל להמשיך ולהיעזר בפורום...

16/08/2006 | 19:28 | מאת: הילה

צודקת. גם לי זה קרה. פעמיים - אתמול והיום. פירסמתי שאלה והיא הופיעה בפורום אבל אחרי כמה שעות היא נמחקה כאילו מעולם לא הייתה שם. גם אני תוהה מה הסיבה. זה נראה פורום טוב וענייני, ואני אשמח להיעזר בו בעתיד (ובהווה, אם השאלות לא יימחקו לי כל הזמן!). אני גם אשמח אם ניתן יהיה לקבל תגובה להודעה הזאת לפחות...

17/08/2006 | 10:53 | מאת: שירה

תימחק, וזאת לאחר הודעות חוזרות ונשנות (ועוד הודעות חוזרות ונשנות) שמבקשות, מתחננות, ומסבירות שזה *לא* פורום גינקולוגיה, ולא פורום סקסולוגיה. אם השאלה נמחקה - סימן שאינה קשורה לפורום הזה ועליכן למצוא את מבוקשכן בפורום אחר או אצל רופא הנשים שלכן. כל טוב ובהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו