קונדומים ממעי כבש?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/08/2006 | 16:26 | מאת: מורין

שלום, בהתחשב במגבלות ובחסרונות של אמצעי המניעה האחרים, אני ובעלי בוחרים בשלב זה (אחרי לידה, הנקה וכד') להשתמש בקונדומים. שמעתי על קונדומים העשויים ממעי כבש, אשר נטען כי הם מאפשרים תחושה "טבעית" רבה יותר באופן יחסי מקונדומי הלטקס והפוליאורטן. לצערי לא הצלחתי למצוא יותר מידע בנושא, למשל מהו שם המותג, היכן קונים אותו וכד' ואשמח אם תוכלו לעזור לי בכך.

09/08/2006 | 14:12 | מאת: שירה

מורין שלום למיטב ידיעתי, מאז שהומצאו הקונדומים העשויים לטקס אין יותר שימוש בקונדומים ה"עתיקים" שהיו עשויים ממעיים של כבשים. גם אם המוצר עדיין קיים (ואת זה תוכלי בקלות רבה לברר בכל בית מרקחת, להבדיל מפורום העוסק במיניות האישה למשל), אני משערת שהוא יהיה יקר בהרבה לעומת הקונדומים הרגילים. לתחושה טבעית ככל שניתן, אפשר לבחור קונדומים דקים במיוחד. בהצלחה שירה

10/08/2006 | 13:31 | מאת: שאול

קונדומים ממעי כבש הם מוצר פרההיסטורי שלא לומר ארכאולוגי. אין דבר כזה היום. אולי במוזיאון לתולדות הסקס (כשיהיה כזה.....).

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו