כאבים מעל הנרתיק בקיום מגע מיני. מטריד ודחוף...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/08/2006 | 00:32 | מאת: שולמית

שלום רב, לעיתים כאשר אני במהלך המגע המיני מורגשים כאבים מעל הנרתיק (בחלק החשוף למגע חיצוני לגופי). כמו כן, הבחנתי שהנרתיק יבש לעיתים קרובות במגע המיני. האם היובש הוא תוצאה של חוסר חשק מיני אם כן ממה הוא עשוי לנבוע? אני נוטלת תרופות פסיכיאטריות כגון: "רסיטל" ו"ריספרדל" וכן גלולות מסוג "יסמין" - ייתכן קשר לתרופות הללו? מה אוכל לעשות כדי להמנע ממצבי? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי בתודה, שולמית.

10/08/2006 | 01:14 | מאת: שירה

שלום שולמית לגבי הקשר בין התרופות שאת נוטלת לבין היובש והכאבים יהיה עליך להתייעץ עם רופא הנשים שלך, איני רופאה וזוהי שאלה רפואית. לגבי תחושת היובש - הגיוני בעיניי שאם יש לך כאבים במהלך היחסים, הנרתיק שלך מתייבש. הרטיבות נוצרת כתוצאה מהגירוי המיני, מתחושת העוררות המינית, ואפשר להניח שהעוררות המינית שלך נפגמת כאשר את חשה כאבים, וכתוצאה מכך יש יובש בנרתיק.זו אפשרות סבירה אחת. לאפשרויות אחרות - עליך יהיה להיוועץ ברופא הנשים שלך ולבדוק מה דעתו. את בעיית היובש ניתן לפתור בקלות יחסית על ידי שימוש בג'ל על בסיס מים (ניתן לרכישה בכל בית מרקחת ללא צורך במרשם). לילה טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו