וסת..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/08/2006 | 00:27 | מאת: לינוי

שאלה לי אליכם: למה כשאני במחזור אני לא יכולה ללכת לים ? אני יודעת שא"י אבל מאוד מסקרן אותי מה קורה אם עושים את זה..ולמה וכו'.. אשמח לתשובה מהירה =)

08/08/2006 | 08:53 | מאת: שירה

בוקר טוב לינוי אם הייתי יודעת מה משמעות המשפט "אני יודעת שא"י" אולי היה לי קל יותר לענות לך. א"י ? ראשי התיבות היחידים המוכרים לי בהקשר הזה הם של הביטוי "ארץ ישראל". משום מה, לא נראה לי שהתכוונת לקשר בין המחזור החודשי שלך לבין ארץ ישראל.... על כל פנים, אין שום מניעה ללכת לים בזמן מחזור חודשי. יש נשים שלא מרגישות בנוח לעשות זאת, אבל זו כבר בחירה אישית. כל טוב שירה

08/08/2006 | 11:01 | מאת: לינוי

אהממ אוקי אני אנסה להסביר את עצמי טוב יותר ..=) שאלתי הייתה למה אני לא יכולה ללכת לים כשאני במחזור אם אני לא שמה טמפון , וזה בטוח אי אפשר לעשות, וכן ברור לי שאני לא אלך עם תחבושת לים אבל אם נגיד אני בסוף המחזור ויש לי ממש ממש קצת , אז מה הבעייה ללכת ככה אז לים ? א"י=אי אפשר.. אבל כנראה שזה לא בדיוק ראשי התיבות של זה.. זהו, מצפה לתשובה מהירה.. :)

08/08/2006 | 11:17 | מאת: שירה

על סמך מה את חושבת שיש בעיה ללכת לים ? מה בדיוק את חושבת שיקרה, לא ברור לי...? או במילים אחרות: מי אמר לך שאי אפשר, ולמה ? לסיכום הנושא הימי הזה: אין שום בעיה ללכת לים בזמן מחזור, כמובן אם אין לך דלקת נרתיקית או כל זיהום אחר. אם את טובלת בים המלח קחי בחשבון שהמלח עלול לצרוב לך באזור הנרתיק. זה לא מסוכן, זה פשוט לא כל כך נעים (אגב, זה צורב לא רק בזמן מחזור חודשי אלא תמיד). כל טוב, בריאות ורחצה נעימה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו