כאבים בתנוחות מסוימות........חשוב מאוד..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/08/2006 | 21:02 | מאת: שני

בעלי ואני מעוניינים לגוון בתנוחות מגוונות אבל ישנן תנוחות שגורמות לי כאבים חזקים תנוחות כלב, דוגי וכדו'? האם התופעה ידועה? האם גזים כלואים יכולים להיות הבעיה?

07/08/2006 | 09:01 | מאת: שירה

שלום שני תנוחות שונות גורמות להבדלים במגע בתוך הנרתיק שלך. יש אזורים רגישים יותר למגע, יש אזורים שהמגע בהם גורם תחושה לא נעימה וכו'. ה"כלל" הוא מאד פשוט: מה שלא נעים לך - אל תעשי. מין אמור להיות פעילות מהנה עבור שני הצדדים. כל טוב ובהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו