גלולות וחשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/08/2006 | 09:53 | מאת: שלומית

שלום, אני לוקחת גלולות (מסוג מינס) כבר כמה שנים ברצף ואני ממש מרגישה אתהירידה בחשק המיני כתוצאה מהגלולות. החלטתי להפסיק את הגלולות בסוף החודש הזה ורציתי לדעת כמה זמן לוקח לגוף לחזור לעצמו גם מבחינת החשק המיני ובכלל - מחזור סדיר, ביוץ והכל. קראתי באחד האתרים שלוקח מינימום 4 חודשים לחשק המיני לחזור להיות כפי שהיה, האם זה נכון? זה המחקר שקראתי אם מעניין: http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=2063 תודה רבה

07/08/2006 | 09:00 | מאת: שירה

שלום שלומית לא ממש ברור לי איזו תשובה את מחפשת בפורום שאינו עוסק ברפואת נשים ואין בו רופא נשים, בעיניי זה לא מאד הגיוני אבל מילא. התשובה הכללית היא כזו: לא כל הנשים חשות ירידה בחשק המיני בעקבות גלולות. חלקן אף חשות את ההיפך, לכן אין כאן חוקים ואין אפשרות למיטב ידיעתי להגדיר לך פרק זמן ספציפי שבמהלכו יחזור החשק המיני שלך להיות כפי שהיה קודם. לא יודעת על סמך מה נקבע דווקא פרק זמן של 4 חודשים, אבל כפי שאמרתי - נראה לי מאד הגיוני להיוועץ ברופא נשים בשאלה רפואית וגניקולוגית זו. כל טוב ובהצלחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו