מדוע נשים אף פעם לא מרוצות מגופן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/08/2006 | 10:30 | מאת: צורית

שלום לגולשות הפורום אני מחפשת כאן נשים לצורך כתבה בעיתון נשים מכובד ביותר על הנושא שבכותרת. ובהרחבה יתרה: מדוע אנחנו, ולא משנה מה המראה האובייקטיבי שלנו ואיזה פידבקים נקבל מהסביבה, אף פעם לא נוכל להיות מרוצות לגמרי עם המראה שלנו. כל גיל מביא איתו טרדות חדשות, האופנה המשתנה והמודלים הבלתי אפשריים שהתקשורת מספקת, ועוד זוויות רבות ומעניינות. הנשים צריכות להיות בעלות תובנות מעניינות בנושא, לא רק חברתיות אלא גם אישיות, ולהיות מוכנות לדבר בגילוי לב על העניין. חשובה באותה מידה, זו המוכנות שלהן להיחשף בשמן ובתמונת גוף (בגד גוף או בגד ים). גם אם יש לכן רעיונות וטיפים לגבי הנושא, אשמח אם תפנו אלי בטלפון או במייל: 052-8700384, [email protected] צורית

04/08/2006 | 10:00 | מאת: גולשת

צורית, נראה לי שההנחה הבסיסית שלך, שעליה את מתכוונת להתבסס בכתיבת הכתבה שלך - מוטעית. זה לא נכון שכולן, ולא נכון שאף פעם.. זו הכללה.

04/08/2006 | 10:01 | מאת: שירה

צורית, בחרת את אחת השאלות הכי בלתי פתורות הקיימות בטבע אני חוששת... נראה לי שהמצב הזה היה קיים עוד משחר ההיסטוריה. אני כמעט יכולה לראות את חווה ניגשת אל אדם שיושב להנאתו מתחת לעץ, ואומרת לו בקול אומלל: "תגיד, עלה התאנה הזה משמין אותי ? התחת שלי נראה גדול ככה ?" בהצלחה בתחקיר ובכתבה שירה

08/08/2006 | 19:11 | מאת: שירי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו