בעיה קשה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/08/2006 | 12:37 | מאת: חני

יש לי חבר כבר כמה שבועות. התחלנו לשכב לפני כמה ימים. בגלל שאני הראשונה שלו והוא הראשון שלי (אני מקווה שזה בגלל זה) אנחנו לא ממש מצליחים. אני מרגישה (ומקווה) שהוא מצליח לחדור, אבל תמיד כשהוא גומר כל הנוזל נמצא בין השפתיים שלי (התחתונות...) וכנראה שלא בתוך הנרתיק. אני מאד לחוצה מזה וכבר לא יודעת מה אני צריכה לעשות. האם הבעיה היא אצלי? האם הנרתיק שלי כל-כך צר שהוא לא מצליח להיכנס לשם? מה אפשר לעשות? מחכה לתשובה מהירה. תודה!

01/08/2006 | 23:26 | מאת: איריס

אם את מרגישה שהוא מצליח לחדור, אז כנראה שזה מה שקורה. נוזל הזרע, טבעי שחלקו יוצא החוצה ורק חלקו נשאר בתוך הנרתיק. מה שחשוב - התחלת לקיים יחסי מין, אם אינך מעוניינת בהריון לא רצוי, גשי לרופא נשים על מנת לקבל ייעוץ לאמצעי מניעה. באותה הזדמנות תוכלי להיבדק, לוודא שהכל בסדר, ולשאול את כל מה שתרצי.

04/08/2006 | 09:43 | מאת: שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו