טיפות חשק?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/07/2006 | 23:32 | מאת: חזי

ללא קשר לקבלת יעוץ מקצועי, לאישתי אין חשק לכל נושא המין, תמיד אני היוזם וזה מתסכל. לאחרונה נתקלתי במודעות בעיתונים על "טיפות חשק". שאלתי היא, האם זה עובד או עבודה בעיניים או אולי רק לתקופה קצרה, תודה.

01/08/2006 | 11:00 | מאת: שירה

שלום חזי כן, טיפות חשק אכן קיימות והן יעילות ומצויינות כדי להגביר את החשק של המשווקים אותן. כך למשל, גובר החשק של המשווקים לעשות שופינג באמצעות הכסף אותו הם מקבלים מהאנשים שקונים מהם את הטיפות הפלאיות הללו. או למשל, כך גובר החשק של המשווקים להתקשר לסוכנת הנסיעות שלהם ולהזמין טיול לחו"ל בעזרת אותו כסף המוזכר בשורה הקודמת... אני מניחה שהכוונה ברורה. אני אישית לא מכירה שום טיפות שנמכרות בעיתונים ומסייעות להעלאת החשק המיני של נשים. כמובן, מכיוון שהרבה מהחשק המיני ממוקם בראש, יתכן שאם אישה תשתה דיאט קולה ותאמין שהמשקה מכיל מעורר חשק מיני - היא תתנפל על בן זוגה עוד באותו ערב. הכל יכול להיות, אבל אלמנט רפואי מבוסס אין בזה כמובן. כל טוב והצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו