שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/07/2006 | 18:00 | מאת: maya

היי אבקשך לענות לי על האלה כי אני מודאגת ... אני בת 22 קיבלתי מחזור ב 2.7.06 וקיימתי יחסי מין ב 25.7.06. האם יש סיכוי להכנס להריון אני מודאגת * כידעתי שעברו 14 ימים מתחילת המחזור כלומר אני לא בתקופת ביוץ .... אשמח לקבל תשובתך ...

01/08/2006 | 11:26 | מאת: שירה

שלום מאיה ככלל, הפורום אינו מיועד לשאלות דחופות כיוון שלא תמיד המענה ניתן באותו היום. בשאלות דחופות פונים ל***רופא*** בשר ודם, או לחדר מיון. שאלתך קשורה יותר לרפואת נשים אבל באופן כללי ביותר - בכל זמן של החודש בו את מקיימת יחסי מין ללא אמצעי מניעה, יש סיכוי סביר שתיכנסי להריון. את המשפט הזה עליך לזכור היטב, במידה ואינך רוצה להפוך עדיין לאם בישראל. אם את מקיימת יחסים באופן פעיל - הגיע הזמן שתגשי לרופא הנשים שלך ותתאימי לעצמך אמצעי מניעה כדי לא להיכנס להריון לא רצוי ולעבור את החוויה הלא נעימה של סיום ההריון. כל טוב ובהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו